Despre noi

Activitatea cultural artistica a început acum 30 de ani, din care 20 ani în domeniul foto-video. Procesam pe calculator imagini filmate cu camere având 3 CCD din anul 2000.

Suntem o echipa ambitioasa, energica, sufletista de profesionisti, ce inbina experienta cu tineretea; pasiunea pentru arta cinematografica si fotografica este impletita cu daruire si devotament. Fiecare eveniment fiind unic va propunem sa stabilim impreuna un scenariu care sa stea la baza nuntii si care sa reflecte personalitatea, dorintele, nazuintele si visurile voastre. Totul materializandu-se intru-un film al nuntii si un videoclip realizat pe o coloana sonora care sa va defineasca.Ca totul sa devina realitate va invit la o discutie libera in care ideile dumneavoastra sa se impleteasca cu sugestiile noastre.Garantie fiind bogata experienta si portofoliul bogat si divers de care dispunem, si nu in ultimul rand dotarea tehnica de ultima generatie de care dispunem ce ne permite sa facem fata celor mai exigente cerinte beneficiind si de un studio foto mobil.

Un element foarte important si care de multe ori este trecut cu vedere din mai multe motive subiective sau obiective este chimia care trebuie sa se realizeze intre client si prestatorul de servicii.Acest lucru este esential pentru reusita unui eveniment unic si irepetabil.Deaceea este esential contactul direct dintre client si prestator.Pe langa stabilirea unui raport calitate pret convenabil ambelor parti, se poate vedea daca si din punct de vedere artistic si tehnic exista aceeasi viziune.Noi suntem Faurarii Amintirlor si va sfatuim sa alegeti originalul si nu copiile.Este foarte important ca oamenii sa aprecieze si sa respecte pe cei care muncesc cu adevarat si inglobeaza in ceea ce fac si o particica din sufletul lor,deoarece noua chiar ne pasă .

Noi ne-am început activitatea în domeniul video-foto înaintea aparitiei agentiilor care organizeaza nunti.

Clientilor nostri care vor sa-si organizeze singuri nunta le putem acorda consiliere gratuita.

Clientilor nostri care nu vor sa-si organizeze singuri nunta li se pot recomanda agentii si prestatori de servicii care si-au dovedit seriozitatea si profesionalismul în timp.

Gama serviciilor video-foto oferite acopera o paleta larga cuprizând pe lînga nunti si botezuri conferinte, simpozioane, videoclipuri muzicale, documentare, evenimente sportive si culturale, multiplicari, procesari imagine si sunet.Atentie la capcanele care vi se pot intinde. Nu intotdeuna materialul video si foto prezentat este realizat de catre persoana sau agentia care pretinde ca îi apartine.

Atenție la prețurile prea mici.În spatele lor se ascunde incompetența sau amatorismul (la un moment dat pentru fiecare din noi a existat un început nerecunoscut la vremea respectivă).Toate echipamentele video-foto; de procesare a imaginilor;accesoriile,consumabilele,reparațiile sunt platite in euro la cursul zilei.
Verificați materialul filmat pe un televizor cu o diagonală mai mare de 1 metru și de la o distanță de 1 metru (așa vedeți adevărata calitate a materialului prezentat).Asigurațivă că persoana cu care vorbiți este și realizatorul filmului sau al fotografiilor.Înterbați ce echipamente video sau foto folosesc notațivă marca si denumirea exactă și verificați pe net dacă sunt profesionale.Asigurațivă că sunt cele cu care au venit la eveniment.

Dar cel mai importantă latură este experienta care nu se poate dobândi decât cu multă trudă si mulți ani de muncă în domeniu.

Materialele prezentate in acest site au caracter informativ.Adevarata calitate o puteți constata vizionind fimari Full HD stocate pe discuri Blu-ray de 25GB (calitatea finnd de 5 ori mai bună decât pe DVD-uri normale) şi putind viziona același material in ambele sisteme.Deaceea vă invităm să vă convingeți singuri deoarece ceea ce facem noi este ce rămâne în timp după consumarea evenimentului.

Probabil vă întrebați de ce nu sunt trecute prețurile finale.Deoarece există tendința clienților de a compara numai prețurile în detrimentul calității.Asta deoarece ceea ce vedeți pe site nu reflectă decît în mică măsură ceea ce puteți obține la final.Calitatea se poate proba pe un televizor Full HD împreună cu un player BR și un sistem 5.1;verificând camerele cu care se filmează,echipamentul de procesare,albume foto.
Evenimentul fiind irepetabil după consumarea lui nu se mai poate face nimic.Desceea vă sfătuiesc să nu vă luați după vorbe ci după fapte.Știu că este mai comod să alegi stând în fața monitorului dar efortul de a te convinge stând față în față cu prestatorul merită timpul suplimentar-nunta este reală nu virtuală.
Vă invităm să vă programați o vizionare-nu costă nimic-dar veți avea un etalon de comparație.

despre noi servicii galerie preturi clienti blog contact
 

Webdesign by Dual Art